Tuinontwerp

Blauwe Zoom Hoveniers staat graag voor u klaar bij het ontwerp van uw droomtuin!

Tuinontwerp

Uw wensen en ideeën staan centraal in het maken van een mooi en goed ontwerp. U heeft vast al nagedacht over welk type tuin u zoekt. Mogelijk denkt u aan een landelijke tuin met rustige zithoek en voldoende speelruimte. Misschien gaan uw gedachten meer uit naar een moderne tuin met strakke elementen en mooie beplanting. Wellicht staat een nieuwe voortuin of daktuin op uw verlanglijstje. Zomaar een greep uit de mogelijkheden. 

Samenspraak

Blauwe Zoom Hoveniers denkt graag met u mee! Tijdens een vrijblijvende afspraak horen wij graag wat uw wensen zijn. Wij denken mee over passende kleuren, materialen en beschutting. Daarnaast zijn er vele andere aspecten waarover we graag met u in gesprek gaan. Hierbij valt te denken aan het karakter van uw woning, de grootte van uw tuin, de gewenste opbergruimte of overkapping, eventuele speelruimte en/of de tijd die u wilt besteden aan onderhoud.

Mogelijkheden

Met onze expertise adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Wij weten hoe u uw tuin onderhoudsvriendelijk kunt maken. Wij kunnen u adviseren over de meest gunstige ligging van terras en/of gazon. Wij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot een gazon van graszoden of kunstgras. Wij weten welke planten het goed doen in de zon en welke juist in de schaduw beter tot hun recht komen. Ook vergeten we de tuinafscheiding en bestrating niet mee te nemen in het ontwerp.

Offerte op maat

Uiteraard houden wij bij het maken van het ontwerp rekening met het beschikbare budget. Ons doel uw droomtuin zó te realiseren  dat u er jarenlang plezier en ontspanning zult ervaren. Wij zullen op locatie langskomen om de wensen en (financiële) mogelijkheden te bespreken. Op basis daarvan bieden wij u een passende offerte. Blauwe Zoom Hoveniers staat garant voor uitstekende service tegen een scherpe prijs. 

Contact

Direct een afspraak maken om uw dromen en ideeën met ons te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Portfolio

Benieuwd naar wat wij zoal hebben gerealiseerd? Kijk dan in ons portfolio voor een aantal prachtige voorbeelden.

Tuinonderhoud

Om u te ontzorgen ná het ontwerp, kijkt u naar onze mogelijkheden met betrekking tot tuinonderhoud.

neem contact met ons op:

06-30464048

Gieser Wildeman 43, 3371 NG Hardinxveld-Giessendam

Contact

Maak direct vrijblijvend een afspraak of stel uw vraag! Zonder ergens aan vast te zitten kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor een ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin.