Tuinonderhoud

Blauwe Zoom Hoveniers neemt u graag de zorg voor het onderhoud van uw tuin uit handen!

Gedeeltelijk onderhoud

Blauwe Zoom Hoveniers biedt ook de mogelijkheid om gedeeltelijk onderhoud uit te voeren. Dit houdt in dat wij klussen verzorgen waarvoor u de tijd of kennis ontbreekt. Ideaal wanneer u zelf van tuinieren houdt maar bepaalde klussen u teveel inspanning of tijd kosten.

Abonnement

Voor beide opties kunt u ook een abonnement bij ons afsluiten. Dit abonnement wordt afgesloten op jaarbasis, waardoor u altijd weet wat u kwijt bent aan het onderhoud van uw tuin. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om u te laten informeren over mogelijkheden en tarieven.

Tuinonderhoud

Blauwe Zoom Hoveniers neemt u graag de zorg voor het onderhoud van uw tuin uit handen!

Na ontwerp en aanleg is het zaak uw tuin goed te onderhouden. Blauwe Zoom Hoveniers neemt u graag alle zorg uit handen.  Wij beschikken over het juiste materiaal en de juiste vakkennis om uw tuin optimaal te onderhouden. Hierbij kunt u denken aan het snoeien van hagen en bomen, onderhoud van tegelwerk, maaien en onderhoud van gazon en niet te vergeten het onkruidvrij maken van de tuin. Hiermee blijft uw tuin niet alleen de stralende droomtuin die u voor ogen had, maar blijft de beplanting ook gezond en optimaal.

Wij helpen u graag uw tuin netjes en gezond te houden!

Contact

Direct een afspraak maken om uw dromen en ideeën met ons te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Portfolio

Benieuwd naar wat wij zoal hebben gerealiseerd? Kijk dan in ons portfolio voor een aantal prachtige voorbeelden.

Tuinonderhoud

Om u te ontzorgen ná het ontwerp, kijkt u naar onze mogelijkheden met betrekking tot tuinonderhoud.

neem contact met ons op:

06-30464048

Gieser Wildeman 43, 3371 NG Hardinxveld-Giessendam

Contact

Maak direct vrijblijvend een afspraak of stel uw vraag! Zonder ergens aan vast te zitten kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor een ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin.