Tuinaanleg

Blauwe Zoom Hoveniers staat graag voor u klaar bij de aanleg van uw droomtuin! 

Mogelijkheden

Wij gaan graag voor u aan de slag, of het nu om een grote of kleine tuin gaat.  Bij Blauwe Zoom Hoveniers is het ook mogelijk een gedeeltelijke aanpassing van uw bestaande tuin te laten uitvoeren. Of alleen een praktische en prachtige blokhut te laten plaatsen.
De aanleg van uw tuin zullen we altijd in een zo kort mogelijk tijd realiseren met zo min mogelijk overlast voor u én voor de omwonenden. Neem gerust contact met ons op om mogelijkheden en wensen te bespreken.  Indien gewenst komen wij graag bij u langs om voor u een offerte op maat te maken.

Plan van aanpak

De wachttijd voor de gewenste werkzaamheden is bij Blauwe Zoom over het algemeen zeer kort. Op de afgesproken startdatum maken wij eerst, indien nodig, uw huidige tuin leeg. Beplanting wordt verwijderd of verplaatst, materialen opgeslagen of afgevoerd, oude grond die niet hergebruikt kan worden, wordt afgevoerd. Daarna wordt straatzand en bestrating op de afgesproken plaats aangebracht. Vervolgens krijgen losse elementen zoals kas, waterpartij, trampoline of overkapping een plaats. De plantvakken worden gevuld met goed bemeste grond en de beplanting ingeplant. Als laatste leggen wij het gazon en/of granulaat op de juiste plek.

Tuinaanleg

Blauwe Zoom Hoveniers staat graag voor u klaar bij de aanleg van uw droomtuin!

Naast ontwerpen van mooie tuinen, is Blauwe Zoom Hoveniers ook sterk in het aanleggen van tuinen en plantsoenen. Een professionele tuinaanleg zorgt voor meer en langduriger plezier van uw tuin! Wij nemen u graag deze zorg uit handen. Hierbij kunt u denken aan waterelementen plaatsen, bomen planten, schuttingen plaatsen, bestraten en/of verlichting aansluiten.

Kijkje in de tuin
Blauwe Zoom Hoveniers heeft veel ervaring met het aanleggen van tuinen. U kunt een kijkje nemen in ons portfolio, om een indruk te krijgen van wat wij zoal hebben gerealiseerd. Dit is een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Wij komen dan ook graag bij u langs voor een vrijblijvend advies. Samen kunnen we kijken hoe we het beste uw droomtuin kunnen realiseren, mogelijk voorafgegaan door een mooi ontwerp.

Wij maken er altijd iets moois van!

Contact

Direct een afspraak maken om uw dromen en ideeën met ons te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Portfolio

Benieuwd naar wat wij zoal hebben gerealiseerd? Kijk dan in ons portfolio voor een aantal prachtige voorbeelden.

Tuinonderhoud

Om u te ontzorgen ná het ontwerp, kijkt u naar onze mogelijkheden met betrekking tot tuinonderhoud.

neem contact met ons op:

06-30464048

Gieser Wildeman 43, 3371 NG Hardinxveld-Giessendam

Contact

Maak direct vrijblijvend een afspraak of stel uw vraag! Zonder ergens aan vast te zitten kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor een ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin.