Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch hoveniersbedrijf gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Onze passie voor tuinen delen we graag met onze klanten. De drijvende kracht achter Blauwe Zoom Hoveniers is Arnaud van Hartingsveldt. 

Persoonlijke aandacht en liefde voor het vak staan bij ons hoog in het vaandel. Kiest u voor Blauwe Zoom Hoveniers dan zult u dit zeker merken!

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor zowel bedrijven als particulieren. De wachttijd tussen het uitbrengen van een offerte en het starten van de werkzaamheden is over het algemeen zeer kort. Wij werken netjes, snel en met respect voor uw eigendommen.

Wij zijn met name actief in de regio Zuid-Holland Zuid. Deze regio kenmerkt zich enerzijds door mooie polders en rivieren en anderzijds door dichtbevolkte gebieden met meer verstedelijkte bouw. Beide gezichten vragen om zijn eigen aanpak, waarover wij u graag informeren en adviseren. Van Dordrecht tot Hardinxveld-Giessendam en van Sliedrecht tot Gorinchem: Blauwe Zoom Hoveniers staat voor u klaar! Ook  voor een klus buiten deze regio komen wij graag naar u toe.

Contact

Direct een afspraak maken om uw dromen en ideeën met ons te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Portfolio

Benieuwd naar wat wij zoal hebben gerealiseerd? Kijk dan in ons portfolio voor een aantal prachtige voorbeelden.

Tuinonderhoud

Om u te ontzorgen ná het ontwerp, kijkt u naar onze mogelijkheden met betrekking tot tuinonderhoud.

neem contact met ons op:

06-30464048

Gieser Wildeman 43, 3371 NG Hardinxveld-Giessendam

Contact

Maak direct vrijblijvend een afspraak of stel uw vraag! Zonder ergens aan vast te zitten kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor een ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin.