Blokhutmontage

Blauwe Zoom Hoveniers plaatst met plezier uw blokhut of overkapping op maat!

Blokhutmontage

U droomt van een mooie blokhut of overkapping, die uw tuin de nodige opbergruimte en comfort biedt? Na aanschaf kan het een uitdaging zijn om deze op te bouwen en/of te installeren. Mocht u hier tegenop zien, dan helpt Blauwe Zoom Hoveniers u hier graag bij!

Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen en/of bestellen van de juiste blokhut of overkapping, dan kunnen wij u hierin ook adviseren.

Maatwerk
Blauwe Zoom Hoveniers heeft genoeg ervaring met het opbouwen van blokhutten en overkappingen, om het hele proces van begin tot eind uit handen te nemen. Iedere blokhut en overkapping is maatwerk. Van het plaatsen van een zorgvuldig voorbereide ondergrond tot het netjes afwerken van de blokhut.

Offerte op maat
Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Desgewenst komen wij op locatie om een passende offerte op te stellen. Blauwe Zoom Hoveniers staat garant voor uitstekende service tegen een scherpe prijs. 

Wij bouwen graag mee aan uw ideale tuin!

Contact

Direct een afspraak maken om uw dromen en ideeën met ons te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Portfolio

Benieuwd naar wat wij zoal hebben gerealiseerd? Kijk dan in ons portfolio voor een aantal prachtige voorbeelden.

Tuinonderhoud

Om u te ontzorgen ná het ontwerp, kijkt u naar onze mogelijkheden met betrekking tot tuinonderhoud.

neem contact met ons op:

06-30464048

Gieser Wildeman 43, 3371 NG Hardinxveld-Giessendam

Contact

Maak direct vrijblijvend een afspraak of stel uw vraag! Zonder ergens aan vast te zitten kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor een ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin.